Uvjeti korištenja i privatnost

Uvjeti korištenja

Poštovani!

Izuzetno nam je drago što ste pristupili stranicama Studija za umjetnost i dizajn Nikola Sinković. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih te to činite na vlastitu odgovornost. Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica izrađen je u dobroj vjeri i služi isključivo u svrhu informiranja. Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja te uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Studija za umjetnost i dizajn Nikola Sinković kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, mijenjanje dijelova sadržaja te korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Privatnost

Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica sve dok se one koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. Osobni podatci korisnika kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte kao i drugi podatci prikupljat će se samo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi. Tako skupljeni podatci koristit će se u svrhu kontakta i informiranja, statističke obrade posjeta te kako bismo što bolje uvidjeli potrebe i zahtjeve korisnika ovih internetskih stranica. Tako skupljeni podatci neće se učiniti dostupnima bez izričitog pristanka korisnika ukoliko se ove internetske stranice koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja.

Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković trudit će se da privatnost i anonimnost korisnika i posjetitelja ovih internetskih stranica bude maksimalno zaštićena.

Dodatne informacije o zaštiti privatnosti kao i prikupljanju korisničkih podataka možete doznati na našoj web stranici koja govori o politici kolačića (cookie policy): https://www.nikolasinkovic.com/politika-kolacica/.